tiistai 28. elokuuta 2012

Villatakki

Sunnuntain kyläkirppis oli menestys; ilma täydellinen ja tunnelma korkealla! Väkeä riitti ja kauppa kävi. Kiitos kaikille myyjille ja ostajille, ensi vuonna uudestaan.

Jo muutama viikko sitten sain vihreän villatakin valmiiksi. Mekkotehtaan Kirsikalta saamani englanninkielinen ohje oli niin koukuttava (vai pitäiskö sanoo puikottava), että nukkumaanmeno venähti illalla, enkä malttanut mennä nukkumaan ajoissa. Kässyilen siis fyysisen hyvinvointini kustannuksella. Ompelen mieluummin kuin käyn lenkillä ja neulon mieluummin kuin nukun ;).


Nuo napit aion vielä vaihtaa ruskeisiin duffelinappeihin, niin pysyy paremmin kiinni. Enpä oo ennen tehnyt neuletakkiin huppua, nyt on sekin kokeiltu ja kiva tuli.

Langan ostin Lankamaailmasta, mutta tietenkin oon ehtiny hukkaan kaikki vyötteet :(. Vitosen puikoilla sitä neuloin ja koostumus on 100% villa, että noilla tunnusmerkeillä voi käydä etsimässä, jos mielii samanlaista.4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tosi nätti villatakki! Saiskohan sitä ite aikaseks jos laittaa puikot heiluu...

Anonyymi kirjoitti...

"Kässyilen siis fyysisen hyvinvointini kustannuksella. Ompelen mieluummin kuin käyn lenkillä ja neulon mieluummin kuin nukun." Tuttua... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tosi kiva blogi sinulla ja tämä villatakki on I-HANA! Maija

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kaunis villatakki!