sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kyröspohjan kyläkirppis

Meidän kylällä tapahtuu taas ens viikonloppuna. Sunnuntaina 26.8.2012 klo 10-16 pääsee tekemään löytöjä, ihastelemaan kauniita pihoja ja syömään kirpparievästä toisten puutarhoissa. Myyjiä on 18 pihassa, muutamassa useampia. Meillä Karhumaalaisilla putiikki auki, makasiinikirppis ja kahvilapalvelut!

Kartan saat suuremmaksi klikkaamalla sitä.


Navigaattorin haltijat voivat näppäillä osoitteeksi Parkumäentie 14, Hämeenkyrö ja jatkaa ensimmäisestä pisteestä rohkeasti Kyröspohjaan päin. Kirppispihat on merkitty kyltein. Jos et omista tulostinta, karttoja saa myyjiltä.

Tervetuloa ihmiset ja kaunis sää!
6 kommenttia:

Edla kirjoitti...

Kiva kiva kiva! Nää on niin parhaita löytöretkiä aina. Juuri olin sopimassa sunnuntaiksi muuta, mutta nyt koetan muuttaa suunnitelmaa. Jos suinkin vielä pystyn :)

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Oi, tulisin niin mielellään, mutta sattuu ystävän häät toisella puolella Suomea juurikin ensi viikonlopuksi. Toivottavasti teille sattuu hyvä sää! :)

Saara kirjoitti...

Mukavaa kirpparipäivää! Harmi, kun aina tämä tapahtuma osuu viikonlopulle, kun en ole kotona! Olis ollut niin kiva tulla.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Yritän päästä tulemaan jos vaan ollaan kotona. Ainahan toi tapahtuma on ollut ihana.. :) Sulle on tunnustus mun blogissa, käy kurkkaamassa... http://willawanilla.blogspot.fi/2012/08/award-tunnustus.html

Anonyymi kirjoitti...

Suurenmoinen kiitos Sinulle Marianne, kylämme yhteisen tapahtuman oivallisista ennakkojärjestelyistä! Olit toiminut todella tehokkaasti; väkeä kävi ennätysmäärä, ja kauppa kävi. Se, mikä ei kelvannut yhdelle, oli tarpeen toiselle...

- Ja kerrankin Kievarinmutkassa ajettiin rajoitusten mukaisesti, kun autoja oli pysäköitynä kummankin puolen tietä!

Tämä on sellaista yhteisöllistä toimintaa, jossa mielihyvin olemme jatkossakin mukana!

- Simmu ja Simo Kievarista -

Marianne kirjoitti...

Kiitos Simmu ja Simo!

Ilma oli täydellinen ja tunnelma kohdallaan, kehut ja kiitokset lämmittää mieltä! Ensi vuonna taas!

-Marianne, Vesa ja lapset Kalhusta-