maanantai 6. elokuuta 2012

Mekko Annille

Ystäväni sai viikko sitten ihanaisen tyttövauvan ja tottahan tytöllä pitää mekko olla. Suurensin Mekkotehdas-kirjan nuken mekon kaavaa vastasyntyneelle sopivaksi. Kankaat ovat kierrätettyjä.Tässä kuvassa näkyy uusi ompelupöytäni. Luovuin isosta ompelupöydästä, koska todellisuudessa vaan keräsin pöydälle seuraavia projekteja niin ettei siinä koskaan mahtunut työskentelemään. Tämä pöytä on huutokauppalöytö tältä keväältä.

6 kommenttia:

EAF kirjoitti...

Hyvä idea, toi on niin helppo pukea vastasyntyneelle :)
Mutta noista ylisöpöistä cup cake-ompeluksista piti kysyä.. onko sulla niihin joku ohje/kaava? Mistä olet löytänyt?

Marika kirjoitti...

Onpa nätti mekko ja tosiaan helposti puettava. Mulla ompelukone seisoo kaapissa odottamassa, josko jossain vaiheessa olis aikaa taas ommella. Innokkaasti välillä haalin kankaita, mutta tähän asti on tekemättä jäänyt, se aika ja omarauha...

Marianne kirjoitti...

Hei EAF!

Cup caket on Tilda-kirjan kaavalla ja ohjeella ommeltuja. Valitettavasti en nyt pääse tarkistamaan mikä niistä kirjoista sisälsi tuon ohjeen, mutta voin palata asiaan myöhemmin.

Marika: ei mullakaan ihan oikeesti olis yhtään aikaa ommella, mutta haluan vaan väksin ottaa sen ajan pienien juttujen tekemiseen. Tänään kun ompelin, isosisko levitteli vetoketjuja pikkuveljen päälle ja kokeili miltä pikkuveli näyttää milläkin silmälasivaihtoehdolla (eli vetoketju silmien päällä)! No, viihtyivät sen pienen hetken! Toivottavasti löydät oman aikasi ompeluksille.

Marianne

Marika kirjoitti...

Hei, onko Kerttu saanut pikkuveljen? Onnea hurjasti!! On mennyt multa kyllä aivan ohi.

Marianne kirjoitti...

Joo, kiitos vaan! Ehkä sulta jäi viime vuodenvaihteessa lukematta postaukseni jättimahasta! Pikkuveli synty tammikuussa.

Marianne kirjoitti...

EAF ja muut:
cup cake kaava ja ohje löytyy Tildan talossa -kirjasta.