tiistai 29. lokakuuta 2013

Valkoista pellavaa

Vanhoista pellavapöytäliinoista, pyyheistä ja serveteistä saa ihanaa materiaalia monenlaisiin ompeluksiin. Niissä on niin kaunis kiilto!


Tuohon pyöreään tyynyn käytin jonkun kauniisti kirjomat nimikirjaimet. MUTTA tuleeko siitä liikaa mieleen makkaramainos?!
Kun katsoo tarkkaan, tuossa neliönmallisessa tyynyssä näkee kauniit kudotut kuviot.

Ja sitten peitto, jonka pohja on pellavainen (tai puolipellavainen) pöytäliina. Hiukan reikäisestä kirjotusta pöytäliinasta leikkasin nuo kukkakirjonnat ja peiton taustakankaana on mummon vanhat verhot.


Tämä sänky on muuten meidän naperoiden yhteissänky nykyään! Tosi söpöä, kun ne nukkuu samassa sängyssä. Sänky on metrin leveä. Järjestyshäiriöiden vuoksi pienempi menee aikasemmin nukkuun ja tyynyt laitetaan eri päihin sänkyä. Kun pienessä makuuhuoneessa on vain yksi sänky, säästyy tilaa myös leikeille. 


Hätiköin vähän ja kuvasin peiton ennen ku se oli ihan valmis!
Että jos näitte harsinlankoja ja nuppineuloja, näitte IHAN oikein!

-Marianne

4 kommenttia:

Satu/Villa Fox kirjoitti...

Pellava on niin kaunis materiaali ja onkos muuten mitään söpömpää kuin lapset nukkumassa samassa sängyssä? :)

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Voi, kun kauniita!

Laura kirjoitti...

Oi jospa meidän seuraava olis vaikka Hellä tahi Heikki! Mä tykkään sun pyöreistä tyynyistä.

Karo-Liina kirjoitti...

Ihana peitto taas! Ja meillä kokeiltiin kanssa pari vuotta sitten, että pari isompaa nukkuivat yhdessä puusohvassa. Ei tullut pitemmän päälle mitään, ei voinut kuvitellakaan, että olisivat jääneet kahdestaan nukahtamaan. Sitten ostimme kerrossängyn ja päälleikkäin kyllä pystyvät rauhoittumaan mutta vierekkäin eivät :D