tiistai 1. lokakuuta 2013

Syksyinen villatakki

Jee, syksy on niin mukavaa aikaa! 
Oon vissiin aika tunnollista sorttia, ku mun mielestä sohvan nurkassa kyhjöttäminen kera neulomuksen pitää ansaita. Ensin on mukava ulkoilla ja tehdä pihahommia ja parhaassa tapauksessa vähän palellakin. Sitten onkin lupa neuloa ja tuijotella jotain hömppää...
Tällästä synty tän syksyn ekoilla viileillä ilmoilla :


 Lanka on  Hjertegarnin Incawool.
Jos nyt valitsisin lankaa, päätyisin johki ohuempaan.
Ohje on täältä. Kaulahuivin tein jämistä. Sipuli on mummun virkkaama.Malli oli mukava neuloa. Villatakki tehtiin yhtenä kappaleena, joten ommeltavaksi jäi ainoastaan hihan saumat.


Nauttikaa syyspäivistä!

-Marianne

5 kommenttia:

Karo-Liina kirjoitti...

Tosi ihana, hitto ku oot taitava noissa käsitöissä! Mä kävin vuosi sitten lankakauppa Kerässä raglanneule-kurssilla alottamassa kuopukselle villatakin...tuossa se on vieläkin vasta kaulusvaiheessa...

Marianne kirjoitti...

Kiitti Kaardemumma! Käsillä tekeminen on mun intohimo, aina pitää jotain nykertää. Mutta onhan sitä tullu vähän harjoteltua, että ei ne taidot ihan noin vaan oo hyppysiin tupsahtanu. Kerä on niin kiva lankakauppa ja Kerän tytöt ihastuttavia! Nyt nökötät sohvan nurkassa ja nautit neulomisesta. Ja kyllä se valmis työ palkitsee..

Marttilan tilan Jonna kirjoitti...

Ihana villis! Mäki aina välillä haaveilen et opettelen kutomaan. Haaveeksi on ainaki toistaseks jääny..

Anonyymi kirjoitti...

Älä sure Kaardemumma. Taudin kuvaan kuuluu myös keskeneräiset kässyt! Ota välillä jokin uusi projekti, niin saat uutta virtaa saattaa keskeneräinenkin loppuun.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis villatakki!
Minulla on kans samat syksyn kuviot, neulomus koko ajan esillä. Täytyy kyllä myöntää, että neulon antsaitsemattakin.. Aamupalan jälkeen heti puikot heilumaan. Kävi kyllä mielessä, että lapsia pitäis ulkoiluttaa, mutta ehtiihän sitä myöhemminkin. ;)

-Sandels