perjantai 15. helmikuuta 2013

Rantamuotia ja lomaterveisiä

Kerroinkin jo, että olen aloittanut kesään valmistautumisen ompelemalla bikinien yläosan päättäväiselle pikkutytölle. Otimme varaslahdön kesään ihan vaan testataksemme bikineitä!

 

 Bikinien alaosan kaavan nappasin viime kesäisestä Burda-lehdestä. Aika söpöt bloomerit pikkutytölle. Yläosan sovelsin vanhoista uikkareista, Mekkotehtaan innoittamana ja Kirsikan puhelinvinkeillä, kiitos! Oli muuten aika liukasta ka löröä ommeltavaa. Kankaan olen ostanut pari vuotta sitten Turun Jätti Rätistä. Kuka muuten antaa kangaskaupalle nimeksi JÄTTI RÄTTI, haloo?!


 
 
Enpä oo ennen pahemmin harrastanut tällaisia laumamatkoja. Eipä tarvinnut kohteesa sulautua paikallisten joukkoon, oli vain turisteja. Hyvän ruuan ystävänä olisin halunnut nauttia paikallisista herkuista, mutta tarjolla oli enimmäkseen hirveetä massaruokaa. Niin karmeeta moskaa ne turisteille syöttää, että kerran jouduin lähettään annokseni takaisin keittiöön, vaikka mulla oli hirvee nälkä!
 
Lämpö, valo ja aurinkoenergia kantaa kuitenkin Suomen kesään asti!
-Marianne

3 kommenttia:

ullis kirjoitti...

"Jätti rätti" jätti kyllä mutta rätti?? Sanoisin että Jätti kangas, kävin siellä joulukuulla ja ihmettelin sitä kankaiden ja valikoiman määrää, siällä oli vaikka mitä! Pitää käydä joskus oiken harkiten uudelleen. Suosittelen!
Kivat bikinit tytöllä, Minkähänlaiset oli äidillä?

Marianne kirjoitti...

Joo, olis kiva jos meidänkin suunnalla olis sellainen rento kangaskauppa vaikka nimi onkin ruma!
Oli äidlläkin uudet bikinit, mutta hipiä liian kalpea ja kärsinyt esiteltäväksi;)
Nähdään!

Marja-Leena kirjoitti...

Olispa kiva lähteä aurinkoon ja lämpöön ihan vaan testaamaan, voisko siellä olla vanhalla uimapuvulla. :)