lauantai 23. helmikuuta 2013

Ehtoisa essu

Tää on mun mielestä kiva:
 

Tämä essuhan käy vaikka hameesta! Ehtoisa emäntä hääräilköön sievässä essussaan. Leikkasin tuon kauniin leikekirjonnan irti kuluneesta ja tahraisesta pyyheliinapeitteestä ja ompelin sen kiinni pellavapohjalle. Reunaan ompelin kirppislöytöpitsin ja solmiamisnauhat tein pyyheliinapeitteen ehjistä ja tahrattomista kohdista.


 
Pakko kertoa taas naisen autoilusta: Eilen lähdin liikkeelle vauva kaukalossa. Omalla kylänraitilla oli puhallusratsia. Heti kun näin maijan tien poskessa, tarkastin peruutuspeilistä meikkini! Luottavaisin mielin konstaapelin juttusille; selvinpäin ja meikki kunnossa. Alkometri näytti nollaa ja olin kaasuttamassa hyvillä mielin eteenpäin, kunnes toinen konstaapeleistä töötötti maijasta. Itsevarmana ajattelin, että varmaan toinenkin polliisi haluaa vielä toivottaa hyvää päivänjatkoa ja ehkä kehua kampaustani;) Mutta annas olla, tietämättäni ajelin katsastamattomalla autolla ja ajokortissakin komeili vielä 3,5 vuotta vanha tyttönimi! Kiitos ihmisen paras ystävä, ettet ruvennut repimään kilpiä menopelistäni ja laittanut minua kävelemäään vauvan kanssa, joka olisi johtanut myöhästymiseen lääkäristä! Lupasin hoitaa auton, paperit ja itseni kuntoon välittömästi.
 
Viikonloppuja toivottelee
hajamielinen Marianne

5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Aivan upea pitsi, ihana essu!
Mullakin on ajokortissa vanha sukunimi...vielä oon jotenkin pärjännyt ;) Ehkä täytyis kanssa uusia :D

Mukavaa hiihtolomaviikkoa!

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Vau, mikä hame!
Montkohan meitä tyttönimellä ajokorttiaan pitäviä on!!??

Anonyymi kirjoitti...

Autoilussa tärkeintä, pidä meikkipussi esillä. Aina pitää huulipunat tarkistaa, kun sininen valo vilkahtaa!
Terv. vaaleanpunaisessa pahvisessa ajokortissa hymyilevä mummu :-D

Ullis kirjoitti...

Täällä toinen pahvisen ajokortin omaava mummu, ajokortissa en hymyile mutta nyt hymyilyttää :) Sattuuhan sitä, mut onnesta oli meikit kohdallaan ja vauva kaukalossa,
niillä saa paljon anteeksi!
Aivan ihana tuo essu/hame, ihania löytöjä kirpparilta ja hyvin toteutettu lopputulos!

Marianne kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteistanne:)!!!