lauantai 1. joulukuuta 2012

Tunnelmissa, osa 2

Odotan niin innolla ens lauantaita ja Milavidan jouluista antiikki- ja sisustustapahtumaa, jossa olemme äitini kanssa mukana. Paikka on varmasti juhlava. Mielenkiinnolla ja kunnioituksella hiippailen paikalle, en ole ikinä ennen käynyt palatsissa sisällä.

Juhlavalta kuulostaa sekin, että Tallipihalta pääsee hevosvaunulla ulkotulien saattelemana ylös Näsinkalliolla sijaitsevaan Näsilinnaan. Vieläkun tämä ihana lumi ja sen tuoma valo säilyisivät. Sisaällä palatsissa parikymmentä ihanaa sisustus- ja antiikkimyyjää sekä klassista musiikkia livenä. Mä niin nään sen tunnelman jo silmissäni! Mainos täällä, klilk!


Minun ja äitini käsissä kierrätystekstiilit, nauhat ja napit ovat syksynmittaan muuntuneet pussukoiksi, laukuiksi, sisustustyynyiksi, tilkkupeitoiksi ja koristeiksi.Käsin tekeminen, materiaalien yhdistely, sommittelu... Se on niin kivaa! Meidän yhteinen harrastus, joka suorastaan pakottaa kiertämään kaikki kirpparit. Se löytämisen riemu ja jo elämää nähneen matskun työstäminen uudeksi, se on Jotain! Mun ja Meidän juttu!


3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Teillä on ihana yhteinen juttu!
Näsilinnan puisto rakennuksineen on minulle hekilökohtaisesti tosi tärkeä yhden arvokkaan muiston vuoksi. Yritän päästä paikan päälle ensi lauantaina :)

Marianne kirjoitti...

HH:n rouva! Kiitos taas kommentistasi, toivottavasti nähdään lauantaina.
-Marianne

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Upea paikka!! Voi kun asuisin lähempänä, niin olisin varmasti pistäytynyt! Ihana blogi sinulla ja mahtava juttu, että äidin kanssa olette löytäneet tuollaisen yhteisen intohimon! Jatkakaa samaan malliin!