maanantai 17. joulukuuta 2012

Heissuli!

Vielä ehdit tekemään ekologisia joululahjaostoksia Kahvila Nostalgiassa Tampereella. Vein tänään vähän lisää meidän jutskia:


Lounastimme lasten kanssa Nostalgiassa, suosittelen. Makeennälkääni paikkasin muhkealla kakkupalalla. Harvoin muuten on niin isoo kakkupalaa, etten jaksa kokonaan!

Tämä käsintehty, uniikki äitini tekemä peitto ei mahtunut kahvilaan, joten laitan sen tänne. Jos ihastut, laita sähköpostia, se ehtii vielä jouluksi kotiisi.


Tämä on niin kuin pussilakana eli sinne voipi pujottaa peiton sisälle. Koko on 145x200 cm. Hinta 69 € + postikulut. Osittain peitossa on käytetty kierrätysmateriaalia, kuten pitsiliinoja ja vanhoja kirjontoja. Vielä yksityiskohtia:


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Onko tämä äitisi temä pussilakana/peite vielä myymättä?
Ja vielä olisin kysynyt ,kun ostin joulutapahtumassa Milavidassa sinulta vaa´an ja silloin pöydässä oli sellainen vanhan silitysraudan teline,menikö se vai kuinka.....Harmittaa ,kun en sitä ostanut silloin:(

Ystävällisin terveisin Marjo Vinnenmaa

Marianne kirjoitti...

Heippa Marjo!
Laitakko mulle sähköpostia marianne.karhumaa@kolumbus.fi. Sovitaan sitten peitosta ja käyn makasiinissa tsekkaan silitysrauta telineen, että löytyykö vielä.
t. Marianne

Marianne kirjoitti...

Peitto on myyty.