torstai 13. syyskuuta 2012

Ulkomailla Pispalassa

Viime sunnuntaina Tampereen Pispalassa oli mukava tapahtuma Piipahda Pispalan pihoissa ja pirteissä. Piipahdin idylliseen Pispalaan ihan YKSIN! Sunnuntaina aurinko lämmitti ihanasti ja sain tutustua niin viehättävään kohteeseen, että tunsin olevani lyhyellä ulkomaanmatkalla! Lisäksi se talo ja talon esittelija saivat mut todella hyvälle tuulelle!


Oleskelutila ja käynti kylpyhuoneeseen!

Tupakeittiön huoleton tunnelma!


Vanhaan sänkyyn paksu maalikerros, reikä pohjaan ja kylpyamme on valmis. Katsoin emäntää vähän epäuskoisena ja väitin, että: "ei voi olla!" Mutta totta se on ja amme on kuulemma käytössä.


Aamukahvit porisee mutteripannussa puuliedellä samalla kun istunto toimitetaan! WC-harja aalto-maljakossa, designin dissausta?!


Kellarikerroksen oleskelu- ja tv-tila.


Betoniseinät onkin hauskat ja huomatkaa peilin ripustus!


Ulkorakennuksen ruutuikkunaseinä on siirrettävissä kiskoa pitkin sivuun.

Greisiä ja ihanan ennakkoluulotonta sisustusta! Vapiskaa asuntomessutalot!

 
Pilke silmäkulmassa viikonloppua kohti!
-Marianne

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pikkuprinssi :-)
T. Marika

Marianne kirjoitti...

Moi Marika!
Joko oot alottanu jonkun syysneuleen? Piti vaan sanomani, että jos et oo neulonu pitkään toviin, kannattaa alottaa pienestä työstä paksuilla puikoilla ja paksulla langalla. Palkitsevampaa, kun tulee nopeemmin valmista. Pikkuprinssi on nyt aamupäiväunille, niin me puuhaillaan Kertun kanssa tyttöjen ompelujuttuja...
Hyvää viikonloppua!

Johanna kirjoitti...

Hei,

Täällä se iloiseksi saanut talon esittelijä.
Kaveri linkkasi tän mulle ja me ollaan käytetty tätä, kun ollaan etsitty vuokralaisia kesäksi.Upeita kuvia. Vieras näkee aina vähän erilailla, kuin itse.

Marianne kirjoitti...

Johann;, hauskaa, että oot löytänyt blogiini! Ja hyvä, ettette pahastunut, vaikka julkaisin kuvat ilman lupaanne. Kivaa kevättä teidän kommuuniinne!