keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kirppis- ja huutokauppalöytöjä, osa 2

Viitaten villatakki-postaukseen, kun kerroin, että kässyilen kuntoilun kustannuksella. Kävin nimittäin eilen jumpassa pitkästä aikaa ja juuri nyt ei yhtään tunnu siltä, että se olisi minule hyväksi. Etureisiin SATTUU! No, oon kuitenkin päättänyt alottaa säännöllisen jumppaamisen, kerta viikossa saa riittää näin aluksi.

Mutta takaisin löytöihin:


Vanha ja pieni laatikosto pitseille ja muille kässytarvikkeille. Tämä löytyi huutokaupasta, jonka avulla olemme löytäneet meidän kodinkin. Olimme nimittäin viisi vuotta sitten kotimatkalla The huutokaupasta, kun huomasimme tien, jota emme olleet ennen yhdessä ajelleet. Teimme uparit ja 4 km ajettuamme, näimme talon pihassa MYYDÄÄN-kyltin. Seuraavana päivänä tulimme näyttöön ja viikon tai kahden kuluttua kannoimme patjat sisään.


Kun muutimme, talon kymmenestä ikkunasta vain neljässä oli tällaiset messinkiset isoäidin verhotangot. Tänä kesänä löysimme huutokaupasta loput puuttuvat kolme kaikkine nipsuineen ja vielä edullisesti. Kärsivällisesti kun jahtaa ja kiertää, niin löytää.


Äitini oli löytänyt sympaattisen valaisimen. Vaihdoin sen heti makuuhuoneeseen yövaloksi. Varjostin on sellasta outoo suihkuverhomateriaalia ja johto kangaspäällysteinen.


Kellariprojektikin jatkuu, miehet puuhailevat siellä paraikaa. Tän syksyn mehut ja hillot ei taida vielä majottua tässä kellarissa, mutta kyä se siitä... Siellä vaan ilmeni pieniä hidasteita, koska kellariin kertyy vettä ja kaivauksissa löytyi oletettua enemmän romahtaneita betoniseiniä. Hatunnosto yltiöoptimistiselle miehelleni ja repsikalle!Mukavia syyspäiviä kaikille. Puolukat, sienet ja omenat kutsuu!

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa mummolameininkiä!! <3

Hanna kirjoitti...

Ihanat löydöt ja tuo tapetti näyttää kauniilta myös tummaa vasten. Laitettiin kesällä tuota samaa kukkaruutua mökin leikkimökkiin. Sinne yhdistetään vanhaa vihreää, valkoista ja vanhaa roosaa. Aika söpö ♥

Saanko kysyä paljon maksoit noista verhotangoista, vaikka noin suunnilleen. Olen noita keräillyt meille ja vielä muutama puuttuu. Aikankin tytön huoneeseen vielä haluaisin rautasängyn kaveriksi. Hinnat tuntuvat vaihtelevan aika lailla.

Teillä on kaunis ja ihanan tunnelmallinen koti!

Hanna Melukylästä

Hyvä Mieli kirjoitti...

Sinullapa on täällä valtavan ihana blogi. Heti liityin lukijaksi!! Mukavaa syyskuuta.

Marianne kirjoitti...

Moi Hanna!

Verhotankojen hinnat vaihtelee joo huimasti. Kerran maksettiin yhdestä 40 € ja nyt saatiin 3 kpl 22 €:lla! Riippuu tietenkin aina kunnosta ja nipsujen määrästä ym.

Hyvä Mieli, tervetuloa blogini lukijaksi. Toivottavasti Jääkarhumaahan kurkkimisesta tulee hyvä mieli!