keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Äidille ja tyttärelle

Samikset olla pitää!Neuloin säärystimet Kotilieden ohjetta (oiskohan ollu nro 16/2011) soveltaen. Ruusukkeet syntyivät nopeasti ja näppärästi. Niillä voisi somistaa monta muutakin juttua. Äkkiä hurautin myös farkkuleggingsit meille molemmille.Omat säärystimet olen neulonut jo muutama vuosi sitten. Säärytimet on yllättävän lämmittävät ja muutenkin kotihousuista tulee salonkikelpoiset, kun vetää säärystimet päälle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat säärystimet!!!!♥ Mistä langasta ne teit ja onko ne helppo tällaisen 12 vuotiaan tytön tehdä????Kummasta muuten pidät enemmän kutomisesta, virkkamisesta vai ompelemisesta. Itse rakastan kutomista ja haluaisin aina vain kutoa, mutta ku tuo yläaste on ja kokeitakin on ihan kiitettävästi niin kutominen taitaa jäädä taas pariksi viikoksi sohvan nurkkaan odottamaan uusia tuulia.

Marianne kirjoitti...

Moikka Anonyyni 12v!
Ja kiitos mukavasta kommentistasi, ihailtavaa, että olet nuoresta iästäsi huolimatta innokas neuloja! Muistaakseni tein säärystimet Nalle-langasta. Ja varmasti osaat sellaiset tehdä, jos et kerran ole ensikertalainen näissä neulomishommissa. Mä pidän tasapuolisesti kaikesta kässyilystä laidasta laitaan, mutta neulomis- ja virkkausjutut on siitä mukavia, että niitä voi tehdä melkein missä vaan ja pienessäkin hetkessä ehtii aina muutaman silmukan väkästää. Ompeluun tarvii enemmän tilaa ja oman aikansa, kun aloittaa. Mukavaa viikonloppua Sinulle ja muillekin blogissani vieraileville!
Marianne