keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tyttöjen huone

Tänään roudasin makasiinista kunnostamani kaapin ompelupöydälle. Löysin kaapin erään herran autotallista ja se ootrattu "hienosti" tummanruskeaksi. Hioin ja maalasin kaapin vihreällä ja vaaleanpunaisella pellavaöljymaalilla ja tapetoin Philgren & Ritolan Ruusutarha-tapetilla.Sovitusnuken päällä häämöttää essu, jonka ompelin Mekkotehtaan inspiroimana. Ei taida olla edes aihetta huomauttaa, että ompelupöytä ei oo ikinä näin siisti. Mutta huomautin kuitenkin.

Tämä tyttöjen huone on pienestä koostaan suosikkini meidän kodissa. Entisestään sitä pienentää talon keskelle tehty wc-kylppäri, joka työntyy tähän huoneeseen kuvassa näkyvänä kulmauksena. No, ennemmin otan kuitenkin wc:n ja suihkun kuin puuceen ja klapusuihkun! Wc on matalampi kuin muut huoneet, joten wc:n päälle jää säilytystilaa, johon johtaa salaluukku katon rajassa. Huonekorkeus muulla kuin kylpäärissä on 3 m.Yläkaapissa ompelutarvikkeita ja alakaapissa pikkutytön vaatteet.Kesällä oli aika siirtää tyttö isojen tyttöjen sänkyyn, joka on aikoinaan ostettu huutokaupasta. Maton olen kutonut joskus käsityökeskuksessa, mallin nimi oli muistaakseni kuurankukka.

7 kommenttia:

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Oioi, kaunista kaunista :) Meilä kans tyttöjen sängyt myytiin nyt odotellaan ihan uutta ratkaisua! Mäkin haluaisin kutoa itse mattoja tänne kotiin, kun oon niin kranttu etten tänne löydä sopivia mistään. Viimeksi oon kutonu mattoja 15 vuotiaana kesätöissä.
muista blogiarvonta www.willawanilla.blogspot.com Paripäivää aikaa osallistua! ;)

Saara kirjoitti...

Onpas kaunis huone!! :) Paljon kauniita huonekaluja ja yksityiskohtia... ihastellen katselin pitkän aikaa kuvia.

Anni kirjoitti...

Tosi tunnelmallinen huone! Ihanasti sisustettu! Meillä tytöillä on vaaleanpunainen huone, joka sisustettu kanssa vanhoilla ja kierrätetyillä huonekaluilla.

TeSa kirjoitti...

Ah ihanuus mikä tunnelma.
Taisin jäädä heti koukkuun blogiisi, nyt kun sen löysin.
Olen monasti aikonut poiketa puodissasi, mutta ohi vain mennään.
Terkkuja Häijääntien toiselta puolen.

Tea kirjoitti...

Hei, onko tuo tapetti Pihlgren&Ritolalta vai jostain muualta? Aivan ihana!
Ja tosi kaunis huone muutenkin. Meilläkin on kuopukselle "päästävedettävä" hakusessa, mutta miksei silloin löydy mitään, kun olisi akuutti tarve :/

Marianne kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista ihmiset!
Tea: Kyllä tapetti on Philgren&Ritolan.

Kirsikka kirjoitti...

Tää on kyllä munkin suosikki teidän huoneista! Tapetti ja kaikki niin söpöä!