keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kierrätys huipussaan

Kokeilin tällaista:Järkee tai ei, mutta pikkulaukku on kudottu kalalankaloimeen vhs-videonauhasta. Vedin reunat vaan siksakilla, koska en jaksanut solmia. Vähän purjerenkaita, paljettinauhaa ja satiininauhaa tykö ja tuloksena magee discolaukku. No, eipä tuu käytyä discoilemassa, eikä laukku muutenkaan oo mun tyyliä, mut ehkä voin hyödyntää idistä työssäni!Kuvat ovat jokseenkin sumeita, mutta klikkaamalla isommaksi saa paremmin selvää. Mukavaa työviikkoa työläisille ja jaksamista kaikille kotolaisille!

7 kommenttia:

Saara kirjoitti...

WOW! Onpas hieno . Tosi hyvä idea taas ! Tostahan vois kehittää ihan tuotemerkin .

Anni kirjoitti...

Oletpas kekseliäs! :)

Helinä kirjoitti...

Ompas tyylikäs laukku. Omiakin kaappeja koristaa vhs-videonauhalaukku c-kasettilaukku. Juhlalaukuiksi pääsivät. Ihania ja kiva kierrätys idea!!:)

Eksyin eräs päivä blogiisi ja olipas täällä kivoja juttuja. Lueskelen varmasti jatkossakin.

Marika kirjoitti...

Vitsit sä oot taitava ja ideoita tulee ideoiden perään. :) Pitkästä aikaa taas ehdin lueskelemaan tänne, no josko tässä syksyn tullen taas ehtisi enemmän koneenääressäkin istua.
Asiasta toiseen, oletteko jatkamassa uintia, kun ylöjärven uimahallin remppa siirtyy ja Anna siellä uinteja jatkaa?
Syyterkuin, Marika (Sofian äiti)

Marianne kirjoitti...

Moi Marika!
Kiitos vaan mukavasta kommentista! Onko ollu tyttöjen kanssa kiirettä, ku et oo koneelle ehtiny. Valitettavasti me ei jatketa uintia Annan ohjauksessa, ku mä alotin työt Ylöjärvellä ja ei jakseta montaa kertaa päivässä ajaa edestakaisin:(
Syksy on mukavaa, kun voi olla viltin alla sohvalla ja neuloa ja polttaa kynttilöitä, nauttikaa!
Marianne

Marika kirjoitti...

Hih, joo meinaahan nuo äidin vauhdissa pitää, varsinkin tuo vanhempi ikiliikkuja :) Ja näin kesäaikaan Juhalla on tuntunut olevan menoja niin paljon olen ollut tyttöjen kanssa yksin. Oi, tsemppiä sulle töihin! Ja mukavaa syksyä!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Taisin nähdä laukun yhden tutun koulun käsityöluokassa! Mukava seurailla, mitä muuta sinne seinille ilmestyy, kun torstaisin siellä syventävissä opiskellaan.

Hyvää syksyn jatkoa!
t. Auli