torstai 18. elokuuta 2011

Lattiatyyny ja torkkupeitto


Tämän lattiatyynyn ompelin jo keväällä putiikin herkkupalaksi. Malli on oma, mutta ohje vastaavanlaiseen on Suuren Käsityölehden numerossa 2/2011. Kankaat ovat Triteksistä Tampereelta ja ruusukangas Eurokankaan palalaarista.

Tyynyn ostaja tarvitsi myös tyynyyn sopivan torkkupeiton, joten minähän tein sellasen:


Peitossa osittain samoja kankaita, mutta myös vanhaa verhoa, lakanaa, pöytäliinaa ja tyynyliinaa.

Älkää huomatko huonossa hapessa olevia pelargonioita!

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tiiviisti täällä on tapahtumia seurattu ja huokailtu ihastuksesta, vaikka onkin jäänyt kommentoimatta. Södis tuo torkkupeittokin. Vähän hienoa, että sulta saa tarvittaessa tilattua taydennystä vaikka juuri tyynyjen kaveriksi.Toivottavasti ihmiset käyttää tilaisuutta hyväkseen. Mä tilaisin koko sarjan huonekaluista laukkuihin ja tapetoinnista essuihin.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Tosi kaunis tyyny! Olen ihastellut sitä livenäkin.. Sattuuko sulla olla sitä Suuri Käsityölehteä itsellä? Voisin lainata sitä kunhat illat pimenee ja pakkasta alkaa olla... :) Tytöille tarvis olla tyynyt tänne olkkariin muumi-hetkiä varten. :)

Mimmarna kirjoitti...

Kiitos!

Tyyny ja eritoten tänään näkemäni peitto on aivan ihana!

Marianne kirjoitti...

Kiitos, kiva jos pidit, Mimmarna!

Mirjami- ei mulla oo sitä lehtee itellä, mutta kirjastosta löytynee!

Laura- aloitan essusta! Kiva kun kävitte! Naperoilla oli niin hauskaa, että K oli vielä tunnin lähtönne jälkeen ylikierroksilla! Ne on niin söpöjä yhdessä. Huokailtiin vielä, että miten 2-vuotiaat osaa niin hauskasti leikkiä yhdessä!?

Kirsikka kirjoitti...

Kaunis peitto <3 Terveisiä sinne!