sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevään vastaanottoa ja ylläri

Jee, tänä viikonloppuna on ollut ihanan lämmin ja me ollaan oltu tosi puuhakkaita. Minä tapetoin putiikissa ja järjestelin ja siivoilin ja tein vaikka mitä! Pääsiäiseen on enää vajaa kaksi viikkoa ja sitten harrastusmielisessä käsityö-antiikkiputiikussa vietetään avajaisia. Pääsiäisavajaisiin saapuu myös tätini kukkineen ja yrtteineen.Koska oon tosi huono pitään yllätyksiä, päätin julkaista arvonnan yllätyspalkinnon jo nyt! Se on kuvassa oleva kierrätyshenkinen, uniikki pussukka, jonka äitini on ommellut. Pussukka on tehty vanhasta pyyhkeestä sekin. Kesäputiikissa on myös paljon äitini tekemiä käsityötuotteita.Kuva on otettu uudistuneessa putiikissa. Tapetin löysimme huutokaupasta muutama vuosi sitten.

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihana tapetti! Kiva kun sait valmiiksi! Tulen ehdottomasti putiikin avajaisissa käymään.

Laura kirjoitti...

Mä ja muut simasuut tullaan viivana kaupan avajaisiin. Enää kymmenen päivää!

Bongasin heti työmaalle poiketessani tuon iloisen, pikkuisen, tapettiin sointuvan pussukan. Kas kun raaskit luopua siitä! Onneksi teidän äiti(kin) tuntuu olevan ahkera käsityöihminen, joten kivoja juttuja syntyy aina lisää.

P.S. Muista nukkua!

Satu kirjoitti...

Ihana pussukka!:)

Liina kirjoitti...

Tsemppiä avajaisiin!
En tiedä vielä onko perheemme kotosalla pääsiäisenä, mutta sellaisen ajomatkan päässä asutaan, että kesän aikana ainakin haluan tulla puotisi katsastamaan.
Kiva blogi sulla! I'm in lööv! ;-D