maanantai 20. toukokuuta 2013

Juhlabolero

Menneenä lauantaina oli kesän ensimmäiset hääjuhlat, ja mukavat juhlat olikin! Tein taas kierrätyksen kierrätysjuhla-asun, ku ei alusta ehtint vääntämään ja kauppaan ehtii vielä vähemmän. Tämä bolero syntyi "häämekostani". Alla olevan mekonkin tarinan oon kertonut täällä joskus muinoin.


Leikkasin mekosta helman irti ja edestä auki. Muotoilin etureunoja vähän ja ompelin solmiamisnauhat päällisen ja vuorin väliin.
Tämä on siis huovutettu tapaus. Hihoihin ja etukappaleisiin huovutin viskoosilankaa sattumanvaraisille kiemuroille. Niskaan huovutin pitsiliinan (ohut pitsiliina tarttuu mukavasti huovuttaessa) ja koristelin sen pienillä lasihelmillä.


Juhlien jälkeen on aina vähän haikea olo, vaikka mukavaa olikin. Tai ehkä juuri siksi, kaikki kiva loppu aikanaan. Ja väsyttää, meikit on sutussa, tukka sekaisin, vaatteet rytyssä ja arki jatkuu taas!

Mukavaa maanantaita silti!
-Marianne

4 kommenttia:

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Miten herkkä ja ihana bolero! Luin tarinan teidän häistäkin, olipa sinulla kaunis mekko! Kuinka ollenkaan raaskit pilkkoa sen paloiksi. :O Miehen takkikin näytti mahtavalta, pitää olla kyllä jo ompelijan vikaa, että saa tuollaisen onnistumaan. :) Kivaa viikkoa sinulle!

Marttilan tilan Jonna kirjoitti...

Blogissani olisi haaste sulle :) http://tilamarttila.blogspot.fi/2013/05/haaste-11-asiaa-minusta.html

Reetta kirjoitti...

Katselinkin, että taitaa olla vaate omaa tuotantoa, niin sinun näköisesi, herkkä mutta samalla voimakas ja niin kaunis se oli. Oli jännä tunne tavata noin yllättävässä paikassa. Häissä oli upea tunnelma ainakin sen aikaa, kun me siellä piipahdimme.

Marianne kirjoitti...

Kiitos Reetta! Oli kiva tavata, yllättäen!