tiistai 29. tammikuuta 2013

Uusiokäyttöä

Vanhassa talossa on aina säilytysongelmia. Tällä kertaa tarvittiin naulakko lasten vaatteille ja lasten korkeudelle. Näpersimme sen vanhasta tiinun kannesta. Tiinuttoman kannen löysin Ylöjärveltä Wanhan tavaran puodista"Koukuiksi" kannen nupin lisäksi ruuvasimme kaksi patinoitunutta pulttia. Kansi ruuvattiin eteisen kaappiin kiinni kaapin sisäpuolelta.


Tämä "aikuisten naulakko" on ennenkin vilahtanut kuvissa. Se on mieheni suunnittelema ja toteuttama. Naulakon lokerikko löyty tontilta, kun muutimme tähän entiseen Kalhun kauppaan. Koukut ovat käsin taotut, mutta tekijaää en valitettavasti muista. Oikeanpuoleisissa pikkulokeroissa säilytetään makasiinin (kaupan varasto) avaimia.

8 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivat ratkaisut, erityisesti pidän tuosta aikuisten naulakosta. :)

Outi kirjoitti...

Ihana lokerikko. Oon aivan hullaantunut kaikenlaisiin lokerikkoihin. :)

Reetta kirjoitti...

Oi, miten ihania juttuja täällä onkaan! Ehtisinpä taas joskus makasiinipuotiisi... Järjettömän kiireistä tämä elo nykyään. Ja kun on luppoaikaa (jos on), käperryn mieluusti kotiin. Well, ehkä vielä joskus :-)

Miia Smolander kirjoitti...

Hei,

Annoin sulle palkinnon mun blogissa (Nää on mun jalat). :)

Marianne kirjoitti...

KiitosKiitosKiitos!!! Kiitos, että oon saanut niin paljon positiivista, kannustavaa ja mieltä ylentävää palautetta moneenkin eri postaukseen! Kehrään kuin kissa. Ja silti otan toki vastaan myös kehitysideoita/ kritiikkiä. Huomenna loppuu arvonta...

ullis kirjoitti...

Ihana idea tuo tiinun kansi. Nyt kun olen sinuun tutustunut niin käsitykseni vain vahvistuu, Kalhu sai arvoisensa asukkaat teistä. Odotan kanssa innolla sitä koska ilmestyy Auki kyltti tienposkeen....

Marianne kirjoitti...

Olipas kauniisti sanottu Ullis, kiitos! Ei oo tekemisen puutetta, kun idiksiä puskee, eiks niin?!

Marja-Leena kirjoitti...

Toivottavasti tiinun kansi. Näyttää kyllä huussin kannelta. :)