maanantai 5. marraskuuta 2012

Entinen ompeluhuone

Luovuin harrastushuoneestani nyt ainakin hetkeksi. Kuin vaivihkaa pikkutyttömme on pullauttanut minut ulos tyttöjen huoneesta! Ei vaan, ihan käytännön syistä siirsin PIENEN ompelupöytäni tuvan nurkkaa, jotta voisin ommella iltamyöhällä...
Yllättävän paljon huonekaluja mahtuu noin pieneen huoneeseen. Kukkasin koristellussa vanhassa pikkukaapissa on tyttösen vaatteet ja sen yläpuolella renginkaapissa äitin ompelutarvikkeita. Pulpetissa värityskirjoja ja piirrustuspapereita ja pikkuiset sakset paperisilpun valmistusta varten ;)


Nyt ompelukone hurisemaan sillä osallistumme äitini kanssa tähän Milavida- jouluiseen antiikki- ja sisustustapahtumaan Tampereen Näsinkalliolla. Eli Hämeen museo 8.12. klo 12-19.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nuo kaapit on aivan ihania! Minulla on työpöytä jossa en juuri koskaan ompele. Kannan aina kaiken tarvittavan keittiönpöydälle, koska se vain on hauskempaa niin. Työpöytä ympäristö vie vaan kaiken inspiraation, vaikka olenkin yrittänyt tehdä siitä mieluisan:)

Marianne kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Mirva! Jo tän viikon kokemuksella huomaan, että on paljon kivempaa ommella siinä huoneessa, missä muutkin hengaa, eikä eristäytyä peräkammariin!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Ihanalta näyttää teidän tyllerön huone ja oon samaa mieltä siitä että ompelu on kivempaa ku voi samalla olla perheen kanssa :)