torstai 12. heinäkuuta 2012

Uimakassi

Ompeluhommat onkin jääneet näin kesällä vähemmälle, mutta ompelinpa nopsasti yhden uimakassin lahjaksi. Lahja menee kaimalle, jolla on saman nimen lisäksi sama syntymäpäivä, samanniminen puoliso ja sama ammatti. Sattumaa!


Nämä kierrätetyistä pyyhkeistä tehdyt kassit ovat myös siitä hauskoja, että monesti niihin liittyy jonkinlainen tarina. Joku on unohtanut pyyhkeensä ja se päätyy kassiksi kolmannelle henkilölle tai joku pyyhe on entisen tyttöystävän jäämistöistä ja mikä mistäkin. Tai meillä ei ainakaan ole kaikki pyyhkeet ihanan isoja ja muhkeita ja kaikki saman värisiä.

Putiikissa on alkanut kesä-ale! Paljon käsityötuotteita alennuttuna, jopa puoleen hintaan. Edullisimmat löydöt 2-5 €:n korista. Putiikki on auki ens viikolla ma-to ja la-su. Mutta jos lähdet kauempaa kesäretkelle, varmista vielä aukiolo puhelimitse: 040 500 1552/ Marianne. Hämeenkyrössä on muuten kesäretkiteemaan sopiva mahtava kasvislounas Frantsilan kesäkukassa. Lapsille maistuu ehkä kuitenkin paremmin Heiskan kotiruokalounas. Heiskalla on maan mahtavimmat pullat ja sämpylät!

Ei kommentteja: