keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Joskus menee överiks!

Mutta veljeäni lainaten: "Parempi överit ku vajarit". Jotenkin nämä "parhaat" innovaatiot keskittyvät kesään. Viime kesän paras oli ehkä se kärpäslätkä ja nyt tämä "asevyö".Juttuhan meni niin, että leikkasin mieheni vanhoista farkuista ohutta suirua, jotta voin virkata saunan vilpolaan kynnysmaton. Jäljelle farkuista jäi vyötärökaitale, taskut ja sepalus. Puin sen päälle ja huomasin, että sehän on ihan hemmetin kätevä kesällä ku niin harvoissa hameissa on taskuja! "Asevyö" päälle ja kaikissa hameissa on sen jälkeen neljä taskua!

No ei oikeesti! Ens kerralla esittelen jotain järkevämpää. Ehkä valmiin kynnysmaton tai puutarhahommia. Kesällä on niin ihanaa elää ulkona ja kaivella maata ja haaveilla seuraavista projekteista!

Nii, ja se mulle on vieläkin arvotus, et miten miehen päällä farkut voi kestää vaan VUODEN?! Ja siinäkin ajassa niitä on jo täytynyt korjailla ja paikkailla. Vuodessa ne on niin puhki kuluneet, et niistä saa enää korkeintaan kynnysmaton! No, ehkäpä se johtuu siitä, että farkut on aina päällä. Ne toimii lenkillä, töissä, epävirallisemmissa juhlissa, moporemontissa, olohousuina...

Hyvää juhannusta kaikille!

1 kommentti:

Helinä kirjoitti...

Aika näppärät, ollakseen överit. :) Hauskaa juhannusta myös sinne.