lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kahdeksan tuotetta

Oli tässä taannoin puhetta, että sain yhtenä päivänä aikaiseksi kahdeksan keskeneräistä tuotetta! Eipä nuo ole ompeluteknisesti hirveen haastavia, mutta mukavaa uutta putiikkiin.
Näiden pussukoiden innoittajina toimivat nuo kivat vetoketjut, jotka ostin joulun alla käsityömessuilta. Toinen innoittajani on tietenkin varsinainen pussukka-tehtailija, äitini. Nauretaan aina sitä, että vaikka kaikenlaisia kasseja ja pussukoita on tullut tehtyä varmaan satoja, niin oma käsityöpussukka reissussa on joku säälittävä nyssykkä tai pahimmassa tapauksessa kulahtanut muovipussi!
Sitten syntyi tällaiset tyynyt paloista ja pitseistä. Tyynyihin käytin viimeiset palat Designers Guildin kankaasta, jolla oon joskus verhoillut nojatuolin:
Olin aikoinaan verhoilukurssilla ja tuollanen tuolin verhoilu jousien sitomisesta alkaen olikin aikas työläs projekti, mutta kyllä se sitten palkitsee tekijänsä. Nämä lattiatyynyt, jotka ajattelin partsille tai tersulle, onkin aika eri maata, siis väreiltään. Muttaku teki mieli tehdä jotain tosi keväistä ja raikasta.
Kukallinen on kierrätyspussilakanaa ja keltapohjainen värjäämääni ja painamaani pellavaa. Tyynyn toisen puolen ja sisätyynyn tein ulkoilukankaasta, jottei se imisi mahdollista kosteutta niin paljoa sisuksiinsa. Suomen kesässäkö kosteutta? Ja kahdeksas tuote näkyikin jo aikaisemmin kuvissa, siis se kesäkassi näiden tyynyjen tuoteperheestä. Ensi kerralla voisin raportoida koruista, joita oon väkästelly. Hauskaa viikonloppua ja työväen juhlaa! P.S. Tää Blogger on jotenki uudistunu ja kaikki teksti menee pötköön. Kertokaa mullekin, miten saa rivejä väliin, ku entteri ei auta!

2 kommenttia:

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Ihania väkerryksiä olet tehnyt! Minä odotan, milloin otan itselleni aikaa ja ompelen ihan rauhassa ja kauan jotain kivaa. :)

Bloggerin uudistus tuli itsellekin vähän shokkina, mutta minun oma toimii ihan hyvin. :o Kokeile vaikka
-komentoa, jos ei muuten tule enteriä. (Olen näissä tietoteknisissä jutuiss kyllä oikeasti niin kömpelö itsekin)

Saara kirjoitti...

Tosi kaunis tuo tuoli! Tulen käymään makasiinilla sunnuntaina, nähdään!