keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

KylpytakitPellavafroteiset kylpytakit on olleet meillä käytössä jo monesti. Entisten kylpytakkien väritys oli niin-last-season, että sain näppyjä joka kerta nähdessäni ne! Tilaus uusille oli siis taattu. Pellavafrotee on melko paksua ja karkeeta, mutta ei se mitään kunhan näyttää hyvältä;)

Omaan takkiini ostin somistetta oikeen kaupasta, Tilkkutexistä. Mieheni takin somistin vanhalla tyynyliinakankaalla. Ruutukankaista tein ripustuslenkit, vinonauhat kauluksien reunaan, taskunsuut ja vyönlenkit. Vyöt ompelin pellavakankaasta.

Meillä on myös viisi uutta ystävää! Ne munii herkullisia aamiaismunia!

8 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Oi, ihania kanoja. Tulee lapsuus mieleen, kun vastaavia täytyi hoidella ja kerätä munia.

Olis kyllä aika ihanaa, kun pystyis itsekin asutella paikassa, johon vois ottaa vähän kanoja ja lampaita jne. Harrastusmielessä ja tuomaan vähän lapsille kosketusta maalaiselämään.

Niitä haaveitahan pitää olla aina!

Elina kirjoitti...

Ihania pikku kanasia. Toivottavasti munat ovat oikein makoisia. :D

Saara kirjoitti...

IHANIA!!! Pitää tulla vaikka ensi viikolla katsomaan . Mitäs Kerttu tykkää niistä? Pelottaako yhtä paljon kuin meidän kanat ?

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja uusia ystäviä =).
Blogiasi on todella mukava lukea. Hyvää kesän jatkoa!
t. Auli

Marianne kirjoitti...

Joo, tytön takia mekin innostuttiin kanoja ottamaan. Ja tuohan ne aitoa maalaistunnelmaa! Kanat taitaa pelätä enemmän Kerttua! Pikkuneiti on aika innokas kanojen ruokkija. Villiina: Teidän kanat sai olla vapaana ja kukkona tunkiolla, niin ne tais olla siks aika pelottavia. Ja kiitos kanavinkeistä. Tervetuloa tervehtimään meitä ja kanaystäviä!
Auli: Kiitos kommentistasi ja ihanaa kesää Sinullekin!

Mimmarna kirjoitti...

Ihania kanoja! Nyt tullaan varmasti pikapuoliin visiitille, ei vais, on pitänyt muutenkin tulla, mutta kanat kirvoittaa meidät sinne aivan varmasti. Ollaan tyttöjen kanssa seikkailtu silkkikanasivuilla mutta ei meillä tuo paikan 'kukko' innostu asiasta :(

Marianne kirjoitti...

Moi kanafanit!
Tervetuloa whenever you want!

T. Kanalan emäntä

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun löysitte kanoja. Leokin näki kuvan ja kommentoi, että "Mä haluaisin nähdä oikeestikin noita kanoja kun ne liikkuu".

Marika