perjantai 20. toukokuuta 2011

Hyvä mieli!

Tänään on ollut mahtava päivä! Mua on rieponut likaiset ikkunat jo muutaman vuoden ajan, enkä oo saanu tehtyä asialle mitään! Luonto ei oo kuitenkaan antanut periks ottaa ikkunanpesijää paikalle. Kunnes nyt päätin ryhditäytyä. Saimme joululahjarahaa, enkä ole vielä toukokuussa käyttänyt niitä. (Kotiäideillähän on tunnetusti pätäkkää niin, että sievoiset rahasummat unohtuu laatikon pohjalle;)) Eli siotin palveluun ja tilasin ikkunanpesun! Herranjestas meiän kymmenen ruutuikkunaa on nyt puhtaat! Ja hyvä mieli tuli siitäkin, että työllistin nuoria ja otin ikkunanpesijä paikallisesta Jopimestasta. Hyvää työtä, tytöt! Sillä välin kun ikkunanpesijät rehkivät sisällä, teimme ihanassa ilmassa talkoilla polttopuita.

Puolet joululahjarahasta siotimme käsityöhön ja tilasimme paikalliselta sepältä saranat portteihin.Aidan teimme jo viime kesänä ja nyt porteista pienin on valmiina. Oikein söpö, vai mitä!? Enää puuttu portit ylä- ja alaliittymistä (neljä porttia ja kahdeksan saranaa).. Voin kertoa, että ne on mieheni suunnittelemat ja karhumaa-aiheiset! Ja niiden valmistuminen "voi viedä yllättävän paljon aikaa", miestäni lainaten. Tosin hän totaa noin aina vasta projektin valmistumisen jälkeen. Hauskaa, että hän on yltiöoptimisti ja suunnittelee aina tekevänsä vähän sitä sun tätä ihan tosta noin vaan ja sitten kuluukin "yllättävän paljon aikaa!".Oikein hyvää viikonloppua toivottaa pieni asiakaspalvelija puodista, joka syö selvästikin kuormasta!

3 kommenttia:

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Minäkin sain lahjaksi ikkunanpesun. Kyllä sitä arvostin.

Yritin ensin houkutella suvun teiniä taskurahan voimalla töihin, mutta ei sentään ihan mitä tahansa...

Joten reipas yrittäjänainen kävi ja kirkasta tuli. Ruuvasi ja pesi sisältäkin nuo parimetriä leveät kauhuikkunani.

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

kiva portti ja ihanaa et sait ikkunat pestyä, meillä niitä ei oo pesty vieläkään.. millonhan sitä kerkeis...
T. willa wanillan rouva :)

Saara kirjoitti...

Tosi hyvä ajatus teettää jotain ulkopuolisilla,varsinkin kun nehän saa kotitalousvähennyksiin. Olispa mulla laatikonpohjalla tukku rahaa loppuelämäksi,että vois jättää kaikki siivoukset ja miksei samantien muutkin kotityöt ammattilaisten käsiin ! Ihana söpö portti!!!