tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kesähame ja -kierrätyslaukkuLöysin kirppikseltä näin ihanan hameen, hinta 5 euroa. Ehkäpä joku on ostanut sen konkurssipesästä, koska hameessa oli vielä kaupan laput, mutta nettiosoite pas.dk ei johtanut mihinkään.

Täydelistä, että äitini oli sattumut tekemään hameeseen sopivan laukun. Jouduin siis syömään putiikin kuormasta!Salmiakkiruutuinen kangas on solmiota ja laukun yläreuna pienestä pöytäliinasta. Laukun kantokahva on liivin nauha. Kekseliästä, äiti!Kassin takaosan päällä on pitsi. Posliinikukka on ihanasti kukassa. Kassi on pianon päällä, joka maksoi aikoinaan huuto.netissä 11 euroa! Siis piano!

Ja loppuhuipennus! Ystäväni on tehnyt Moda-lehden blogiin jutun Putiikista:
Kesäinen retki ja Kalhun palvelus. Kivaa, kun on ystävä, joka osaa kirjottaa, kuvata ja poimia oleellisen. Kiitos Päivi!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mikä putiikki! Päivi onkin saanut aikaan niinpal houkuttelevan ja kutsuvan esittelyn, että oikopäätä lähtisin katsomaan lähempää. Kiitokset Päiville!
Kiitos myös putiikinpitäjälle kannustavasta palautteesta
laukkudesigntuotteen esittelyssä.Uudet innovaatiot odottavat toteutumistaan.Terkkuja!! T.disainerimummu (pois turha vaatimattomuus ;D)

Mirjami kirjoitti...

Oi, posliinikukka on kyllä niin kaunis, se oli pienenä mun lempikukka. Ihanan hameen oot löytänyt myös. :) T, tytöt täältä willa wanillasta.