perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannussiivo

Oon monta kertaa kritisoinut sitä, että blogissa esitellään kauniita, söpöjä, herttaisia ja onnistuneita juttuja. Itekin oon sortunu siihen, että esittelen suloista lapsiperhearkea. Joten tänään toisenlainen juttu:

Oon huono sietämään epäjärjestystä ja sotkua, joten aloitimme jonkunlaisen juhannussiivouksen eilen. Sillä välin kun imuroin toisaalla, tyttömme oli käsitellyt tomaatteja.Kaupassakin pitäs varmaan käydä, ku hedelmävadissa on yks homeinen nektariini. Ja ulkona sataa...Pesen mielelläni pyykkiä ja laitan ne vielä kuivumaankin, mutta hyllyttäminen on se ongelma! Eikä tomaattinen pieni kädenjälki puhtaassa valkoisessa lakanassa motivoinut yhtään.Ruokapöytämme on talon alkuperäinen ulko-ovi ja sen päällä on lasi. Lasipöytä lapsiperheessä on ihan killeri.Ompelupöydällä on suma, jota en ole ehtinyt purkamaan.Kyllä se tästä, siivous on jo tehty ja nyt juuri ei edes sada. Hyvää juhannusta kaikille!
Marianne

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hahaa, tää on just tätä. Motivaatio siivoamiseen tahtoo kadota sillä hetkellä, kun itse huokaiset, että aah puhdas koti. Sitten erehdyt mennä urakan jälkeen vessaan asioille ja samassa käyrä pomppaa nollasta sataan, kun vessan peilit on jo ihan rähmässä lastenhuoden kaaoksesta puhumattakaan ja kaikki on tapahtunut sillä aikaa, kun itse olet siistinyt talon toisen pään nurkkia.

Mirjami kirjoitti...

Juuri näin :)

Anna kirjoitti...

Oi että, tätähän tää oikeasti on! Mulla tuo pyykkiongelma on kaikkein pahin, kuivat pyykit odottaa aina pitkin kylppäriä ja saan ne kaappiin vasta kun seuraava satsi on tulossa narulta! Ajattelin ostaa pesukoneen päälle ison korin johon voin kätevästi latoa puhtaan pyykin piiloon. Siinä sitä voisi kätevästi kuljettaa myös pitkin taloa, niin ei tarvi joka kasaa hakea kylppäristä erikseen.

villiina kirjoitti...

Tuo tahra lakanassa on ihan paras ! *hih*

Helinä kirjoitti...

Kylläpäs piristi päivää tämä teksti. :) Hihittelin yksinään täällä. Mukava postaus ja ihanat sivut muutenkin sinulla. :)

Marianne kirjoitti...

Kiitos Helinä! Rehellisyys piristää ja on mukavaa kait huomata, ettei meillä kaikilla kotona tuoksu aina korvapuustit ja tuoksukynttilät!