lauantai 19. maaliskuuta 2011

Valkoista ja romanttistaMä en suostu menemään ulos, koska siellä sataa lunta. Vietän omaa kevättäni sisällä ommellen ja nauttien tulppaaneista! Nyt sain valmiiksi ja kuvattua lupaamani valkoiset tuotteet.Taaempi tyyny on tehty valkoisesta pellavapöytäliinasta ja höystetty lahjoitetuilla ja kirppikseltä löydetyillä nauhoilla. En pystynyt olla lisäämättä hempeän vaaleanpunaista nauhaa valkoisesta tavoitteesta huolimatta. Etummaiseenkin tyynyyn tein hennon vaaleanpunaisen sisätyynyn, joka kuultaa vähän harvan pellavan läpi. Oon parantumaton vaaleanpunaisen suosija. Siksi ihastuin Köyhän kartanon pönttöuuniinkin ja kartanossa on muuten myös arvonta!Valkoiseen teemaan kuuluu myös inflaation kärsinyt vessapaperiteline, mutta uutta potkua tämä tuote saa mielestäni tuosta vanhasta ripustimesta, josta en kyllä tiedä, mikä se on alunperin ollut. Papruteline on tehty myös pellavasta ja koristettu vanhoilla tyynyliinapitseillä.

5 kommenttia:

Mirjami kirjoitti...

Meillä on ihan samanväriset tulppaanit just maljakossa! Otin kavereille 10 vuotis hääpäiväkuvat niitten kanssa. Tuli ihania käy kurkkaamassa http://willawanilla.blogspot.com/2011/03/haapaivakuvat-ystavista.html

ihania tyynyjä taas kerran. vaaleanpunainen on vaaleanpunaista. ;)
nähdään pian!

Johanna kirjoitti...

Kivoja kuvia!
terv. J - lukijasi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olisko toi sun vessapaperiripustin puolikas hevosen nivelkuolaimesta? Se näyttää sellaiselta. :)
-Naapuri-

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi-liityin heti lukijaksesi

Marianne kirjoitti...

Hei naapurini!
Vois hyvin olla.. Kuolainen rinkula sai siis uuden elämän;)

Mi ja Johanna!
Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

Mirjami!
Kauniit hääpäiväkuvat, oot niin taitava tallentamaan ihmisiä filmille. Ei oo helppo saada luonnollisia ilmeitä ja eleitä.