tiistai 29. maaliskuuta 2011

Lisää uimakasseja

Mulla on kyllä aika monta rautaa tulessa. Ja kaikki vähän kesken. Tänään oon ommellut yhtä uutta peittoa ja verstaassa on pari entistämisprojektia kesken ja aikaisemmin valmistuneita huonekalujakin piti laittaa tänne. Mutta valmiiksi sain pari uutta rantakassia. Kuvat ei vaan onnistunu ihan niin kuin kuvaaja ajatteli, mut laitetaan ne nyt silti eetteriin.Matskuna ihan aito kierrätyspyyhe kaikissa kolmessa kassissa. Tämän roosan värisen kassin kahvoissa on koristeena vanhansta tyynyliinasta ratkottua söpöä nauhaa.Tässä vähän intensiivisemmät värit. Kiitos taas kerran pilkkukankaiden lahjoittajalle.Mulla on vahva usko siihen, että kevät ja kesä saapuu sitä nopeemmin, mitä enemmän tehtailee rantakasseja. Nämäkin kassit saattavat päätyä lahjaksi, kesäputiikkiin tai palkinnoksi, jos vaikka järkkäisin arvonnan! Hmm... Se tuntuu olevan blogimuodikasta;)

4 kommenttia:

villiina kirjoitti...

Nuo rantakassit on NIIN söpöjä! Itsekin odotan kesää tosi paljon,kun edellinen meni ihan pilalle... Ja rannala loikoilua ennen kaikkea! Mulla on uusi uikkarikin jo. *hih* keräilen niitäkin. :D

Laura kirjoitti...

Ootpa ollu ahkera! Sulosia pussukoita todellakin! Ottaisin SEKÄ roosan kassin ETTÄ ihka oikeet pallobikinit sinne. Saisko sulta tilattua kokoa x?

Edellistä huonekalupäivitystä piti kommentoimani jo aiemmin. Teidän pirtti aivan pursuaa aarteita. Jos kunnostusinnostus äityy niin pahaksi, että nurkat käyvät ahtaiksi, tiedän tulevaisuudessa yhden hyvän, rakastavan sijoituskodin "ylimääräisille" mööpeleille.

P.S. Lukijatoive: linkkivinkit kangaskauppoihin

Marianne kirjoitti...

Laura: Kassin lupaan tehdä, mutta bikineitä en! Ja kattellaan sit putiikin avajaisissa mööpeleitä, ylimääräisiä saattaa jo löytyä. Vaikka kaikki vanhahan on tarpeellista ja hyvin tehtyä vaimitensenyt meni?
Trikoita netistä saa ainakin Metsolasta ja Myllymuksuilta, jos ei oo sellasiin jo silmä väsynyt!? Voitas kyl pyörähtää joku päivä Tesomalla, missä myydään Nanson trikoita?

Ja kiitos rantakassien tykkäilystä Villiinallekin!

Anonyymi kirjoitti...

Ranta-/saunakasseista puhuttaessa ei voi sivuuttaa kuuluisaa "Hajjin Laukkua", jonka eksoottinen alkuperä viittaa Löytiksen PIIP-kassiin ja joka kestää monta monituista saunareissua mutta jonka haittana on se, että kostean pyyhkeen ym. tarvikkeiden unohtuessa kassiin pariksi viikoksi, se alkaa aavistuksen tuoksahtaa.
Yst.terv.: Kilpaileva yritys "Nokian Kassi et Pussukka"