sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Lähti vähän hanskasta

...nimittäin uimakassituoteperhe. Kuka hullu nyt tammikuussa tekee rantakasseja?!Tämä ensimmäinen on ERITTÄIN retroisa. Frotee on kirpparilta löydetty pala, aikas psykedeelinen! Uikkarikangas ystävän kangaslahjoituksesta, kiitos vielä!
Tämä seuraava kassi on vähän rohkeammalle daamille, sellaiselle bikinileidille. Ehkäpä avantouimarille, ihan vaan siitä päätellen, ku kassi keikkuu jo pyörän sarvessa. Aikamoinen huimapää taitaa kassin omistaja olla!Tämäkin froteepala on kirpparilöytö.Tämä kassi on tehty käytetystä froteepyyhkeestä. Musta on tosi kiva, ku ei tarvi ite päättää, minkä kokoinen kassista tulee. Siitä tulee just sen kokoinen kun pyyhe tai kangaspala sattuu olemaan. Miehenikin viime maanantaina valitteli, että oli se uus uimakassi naurettavuutensa lisäksi vähän liian pieni. Jouduin vaan toteemaan, että älä mua katto, ne käsipyyhkeet oli vaan sen kokosia!

6 kommenttia:

Mimmarna kirjoitti...

Täydellisen oikee logiikka sulla! Tuleeko noita kesämakasiiniin? Hyvä että pillkukankaasta sai noin oivat uikkarit :)

Marianne kirjoitti...

Joo, kyllä se tuotanto sen verran ryöpsähti, ettei kolmen hengen perheessä sentään näin montaa uimakassia tarvita. Ja mistä sitä tietää vaikka niitä syntyis vielä lisääkin. Eli makasiinilla nähdään!

Marianne kirjoitti...

Ihan huippuja!! "kas näin heiluu kassi ja kassi heiluu näin" :)

Kirsikka kirjoitti...

Hauskoja! Alin on suosikkini!

Laura kirjoitti...

Piti heti etsiä blogi, kun sain lapsen päiväunille. Aivan ihania juttuja!!

Marianne kirjoitti...

Kiitti tytöt!