lauantai 15. tammikuuta 2011

Kirppislöytöjä

Tein eilen kirppiskierroksen ja olin niin innoissani löydöistäni, etten meinannu housuissani pysyä. Paras oli ehkä tämä:Ei näin sympaattista pottaa voi olla!!! Meidän tytölle se on kuitenkin vaan "tuoli". Menee 1,5-vee ihan sekasin, jos tää on yhtäkkiä potta.

Sit löysin kivoja tyynyliinoja ja pussilakanoita, joista voi tehdä vaikka mitä kivaa. Pesukoneen kautta käytän aina nää löydät, et lähtee isommat koit ja punkit;)Toi pitsi oli pakko ostaa, koska se oli alkuperäisessä silkkipaperissa ja päällä luki "Made in France". Ja entäs noi kakkupaperit! Kotimaisia, vanhoja Norsu-merkkisiä, alkuperäispaketissa! Ja punaiset merkkilaput erottavat neljännekset! Suloista!

6 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihan sikahieno tuo potta! Sen ympärille vaan ulkohuusi Makasiinin puodissa kävijöille siihen lusthusin viereen.

Mirjami kirjoitti...

VAU!!!

Kirsikka kirjoitti...

Ihanat löydöt, etenkin tuo potta!!

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitko että paketissa luki "kaakkupaperia" :) T: Kertun mummu

Marianne kirjoitti...

Enpä huomannut, että oikein "kaakkupaperia" tuli ostettua. Ja tottahan täällä maalla pitäis huussi olla! Miehelläni ei mee kuin tovi, kun hän sellaisen pykää. Heti kirkonpenkkiterassin ja jalassaunan kääntämisen jälkeen;) Eli laitetaan siihen lusthusin viereen!

Anonyymi kirjoitti...

Pottaan kuuluisi vielä alle "kiskojen" alle eli kiinni istuimeen liu'utettava potta ja vielä kansi, jolla siitä todella tehdään tuoli. Mutta ovat taineet matkan varrella hukkua.