maanantai 19. syyskuuta 2011

Syysneuleita




Neulomisvimma sohvan nurkassa on iskenyt! Pikkutytölle on niin mukavaa neuloa kaikenlaista, koska ne valmistuvat suht nopeasti. Paitsi nämä villalegginssit... Alotin ne jo viime kevättalvella, mutta hukkasin kirjaston lehdestä monistamani ohjeen toisen lahkeen puolivälissä ja samassa hötäkässä lanka loppui. Nyt onnistuin saamaan lisää lankaa ja keksin itte loput ohjeen puutteessa. Vyötärölle neuloin kuminauhakujaan hiirenhammasreunan.



Baskerin neuloin paksuhkosta puuvillalangasta. Siihenkin mulla oli aluks joku ohje, mutta aina huomaan soveltavani niin paljon, että lopputulos ei oo ollenkaan samanlainen. Paitsi muuten nyt muistan, että kesällä tein saunakamarin sisustukseen uhen jutun täysin ohjeen mukaan ja miehellenikin eikee esittelin, että "katoppa, kuinka tää vastaa täydellisesti tuota mallilehden kuvaa". Joskus niinkin! Enpä oo muistanu sitä jutskaa esitellä täällä blogissa lainkaan.





Bakerin somisteeksi tein kangasjojon, johon löydät hyvän ohjeen täältä:
Näin teet kangasjojon.

3 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Kauniita, olet taitava!

Anonyymi kirjoitti...

No, kiitos ohjeesta, vihdoin jojon arvoitus ratkesi. Tosin en ole vielä kokeillut, mutta toivottavasti ei karkaa lapasesta kuten penaali-innovaatio aikoinaan. Nyt jo ideat syyhyää hyppysissä...
Terv. mummuliiniii!

Laura kirjoitti...

Ihana baskeri!:)