maanantai 28. helmikuuta 2011

Remppaa ja entisöintiä

Viime päivinä ei ookkaan tapahtunu ompeluosastolla juuri mitään, vaan eilen tapetoimme makuuhuonetta ja muun liikenevän ajan olen puuhastellut verstaalla kunnostaen huonekaluja.Tässä vähän fiiliksiä makuuhuoneen rempasta, tehokkain apurimme työssään! Nyt on pidettävä makuuhuoneen ovea lukossa, kun listat eivät ole vielä paikoillaan ja tehoapuri saattaa poistaa myös uuden tapetin hyvinkin nopeasti;)

Valitismme makuuhuoneen tapetiksi Tapettitehdas Philgren & Ritolan Biedermeier-kimpun. Aika hempeä meidän makuun, mutta sopii makuuhuoneeseen.Huisaa, että Suomessa vielä tehdään jotain, nimittäin tapettipaperi on tehty Kyröskoskella ja painettu Toijalassa, lähitapettia siis!


Verstaalla oon kunnostanut tätä kaappia, joka luultavasti tulee tapetoituun makkariin. Vielä tarvittaisiin esimerkiksi vanha rautasänky, johon mahtuu standardipatja 160x200, onks kellään peräkammarissa jemmassa?

Lisäks oon maalaillu vanhaa komuutia, josta tulee tytön leikkikaupan myyntitiski ensi kesänä. Oon niin liekeissä sen kaupan suunnittelusta ja toteutuksesta, etten millään malta odottaa, että ilmat lämpenee ja pääsen puuhastelemaan. Tosin tyttö täyttää ens kesänä vasta kaks, joten voi olla että saan leikkiä kaupanmyyjää ihan yksinäni!!!Lupaan kuvia valmiista makkarista ja pikkutytön putiikista kunhan ne valmistuvat!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mä voisin ilmottaa kauppaan jo yhden asiakkaan. Varsinkin jos myynnissä on rusinoita. Huippuja projekteja, ah!

Marianne kirjoitti...

Voin kysyä myymälävastaavalta aamulla, kunhan herää, josko hän voisi lisätä rusinoita tuotevalikoimaan;) Ja tervetuloa kyläilemään ennen kesäsesonkia!

Mirjami kirjoitti...

Meillä Milana leikkii Nekkulassa aina kaverin kanssa, yksin leikki ei luista vaikka tyttö oli kolme kun Nekkula valmistui :)
Ihanaa, kun teillä makkari valmistuu! Odotan innolla.
T. Willa Wanillan Rouva
Ps. Moona lähettää terkkuja pikkuneidille!

Kirsikka kirjoitti...

Taas niin ihania huonekaluja teillä siellä työnalla! Putiikista tulee varmastikin hieno:) Mä voisin tuoda M:n leikkimään sinne kesällä ;-)