torstai 4. heinäkuuta 2013

Unta kaaliin!

Loputon kysymystulva ja loputon energia kuluttaa joskus äidin voimat finaaliin! Paitsi, että kohta 4-vuotias on energinen, on hän myös kekseliäs ja huumorintajuinen. Kerttu keksi haluta oman peiton, jossa lukee "Unta kaaliin". Ai miks ihmeessä?! Koska iskällä on Nuku suloisesti -peitto niin tottahan täpäkkä tyttö halusi omansa. Oli mun mielestä niin kekseliäs pyyntö, että en voinu muuta ku toteuttaa! Ja mistäköhän on oppinu ton sanonnan? Mä en myönnä käyttäneeni, mutta ehkäpä iskä on... Ja tää peitto sopii muuten hengeltään yhteen makkarayöpaidan kanssa!!!


Kaikki peiton matskut löyty mummun kangaskaapista. Peitossa on sekä kesä- että talvipuoli (mintunvihreä flanelli).

Unta kaaliin vaan teille kaikille!
-Marianne

7 kommenttia:

Mamma A. kirjoitti...

Hehee meilläkin lapset tilaa minulta vaikka minkämoista käsityötä ja ilohan niitä on toteuttaa:)
Ihanan suloinen peitto ja tuo flanelli toisella puolella on hyvä idea:D

Tuikkis kirjoitti...

Tää on kyllä ihan paras, kuten myös makkarayöpaita!

Rva Pioni kirjoitti...

Kurkkaa mitä kirjoitin vanharuusulaukustasi.
Ajoimme puotisi ohitse.
Tulen vielä joskus.
Ihanan laukun teit.
(Miellyin ensin ruusuiseen iltalaukkuun,
voi olla, että joudun ostamaan myös sen,
jos se on jäljellä:)

Marianne kirjoitti...

Heippa Rva Pioni! Kiitos kovin kommentistasi täällä Jääkarhumaassa. Ihanan jutun olit tehnyt blogiisi. Mutta nyt en voi kerätä kunniaa tuon laukun suunnittelusta ja valmistuksesta vaan se on äitini tuotantoa. Äiti edusti meitä siellä maalaismarkkinoilla. Laukku pääsee varmasti hyvän seuraan elokuisissa hääjuhlissa. Toivottavasti tapaamme näissä merkeissä.

Anonyymi kirjoitti...

Söde peitto! Taistelen täällä että menisinkö mattopyykille (kesän must) vai roudaanko ompelukoneen terassin varjoon ja ompelen jotain kivaa.. Huomenna mökille ihan koko isolla köörillä, pitäisköhän sinnekin ottaa kone? :) No, ainakin saunan verhonvirkkuu, joka on kesän (jo kolmannen) käsityö. Siltä varalta etten ehdi ommella, klikkailin varmuudeksi pompdeluxilta vähän kesäalesta postilaatikkoon neitoselle vaatteita! Ihania kesäpäiviä teille koko perheelle!

Jenni

Marianne kirjoitti...

Jenni! Kiitos kivoista terveisistä. Mattopyykki on kyllä must-kesähommaa. Mä olin oikeen ilonen mayyopyykkäri, kun mäntysuopa loppu kesken- pääsenpähän vielä toisenkin kerran mattorantaan. Halvat on kotiäidin huvit! Terkut koko köörille!

suppis kirjoitti...

Täällä on kaikkea niin ihanaa, että on pakko klikata itseni lukijaksi! Saa tulla kurkkaamaan myös minun blogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)