lauantai 23. huhtikuuta 2011

Putiikin avajaiset...alkoivat eilen ja jatkuvat koko pääsiäisen! Kesä on alkanut, jee! Tässä muutama fiiliskuva.Tervetuloa Hämeenkyröön!

8 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Ihanan näköistä siellä! Harmi, etten pääse ostoksille nyt pääsiäisenä :(

villiina kirjoitti...

Oli ihana käydä tunnelmoimassa putiikissasi. Niinkuin sanoin, olo on kuin lapsella karkkikaupassa - haluaisi kaiken ja lopulta ei osaa haluta mitään, kun ei tiedä, mitä haluaisi eniten. Tulen ensi viikolla ihan ajan kanssa... Oli kaikkea NIIN kaunista. Teidän pihapiiri on mielettömän ihana. Ja on kiva, kun ammattitaitoinen kädenjälki näkyy käsitöissä - itsellä kun on vähän sellaista hosumisen vikaa. ;)

Miia kirjoitti...

Kiitos ihanasta sunnuntaista Kalhun putiikissa. Kuten villiina jo kommentoi, kaikki niin kaunista ja laadukasta. Huolella valittua ja tyylillä esille laitettua. Näkkäri on aina vaan maailman parasta!!

Marianne kirjoitti...

Kiitos Miia ja Villiina, tulee hyvä mieli! Ja kiitollinen täytyy olla siitäkin, että on mahdollisuus asua tällasessa paikassa, jossa voi harrastaa hyvän mielen terapiaa!
Kirsikka: Tervetuloa myöhemmin Kalhun palvelukseen!

villiina kirjoitti...

Juuri sanoin ystävälleni , että voin niin paljon paremmin maalla ja rauhassa . Kaupunkielämä ja se stressi ja hälinä ei ole ollenkaan mun juttu ainakaan. Hyvä mieli tulee juuri niistä yksinkertaisimmista elämän iloista ja siitä kaikesta kauniista mitä ympärillään näkee!

Avasin villiinantalon uudestaan ja hukkasin vanhaan kaikki lukijani. Tätä se on, kun ei osaa päättää , että pitääkö blogia vai ei... Piti lopettaa hetkeks, että tajus että oikeesti haluaa pitää sitä ! (mentally ill :D )

Mirjami kirjoitti...

Kaunista ja tunnelmallista tosiaan! Ihania yksityiskohtia ja harkittua asettelua!
Tulen taas pian uudestaan!

Anonyymi kirjoitti...

Pidätkö putiikkia auki speciaalina meille, jos joku viikonloppu sujahdamme kevätretkelle Hämeenkyröön?! Näyttää ihanalta! Päivi ja pojat

Marianne kirjoitti...

Rakkaat Päivi ja pojat!
Only for you; laajennamme aukioloaikoja. Avoinna teille 24/7.
Tervetuloa!